Retourneren


U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is. Dit geldt niet voor alle artikelen die naar uw wensen zijn vervaardigd dus maatwerk artikelen.

U kunt van het herroepingsrecht gebruik maken door het indienen van een retourverzoek via onze service pagina. U kunt het artikel alleen terugsturen indien het artikel compleet is en voor zover mogelijk in originele staat/fabrieksverpakking. Tevens dient de originele factuur bijgevoegd te worden.

Sommige artikelen kunt u niet retourneren, omdat de producten overeenkomstig uw specificaties zijn aangepast. Daaronder verstaan wij apart bestelde frontriemen, armbanden en persoonlijke maatwerk artikelen.

Indien wij uw retour in goede orde ontvangen hebben, ontvangt u het bedrag van het aangeschafte artikel binnen drie werkdagen terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Let op: kosten die gemaakt worden voor het retourneren (verzenden) van het artikel zijn voor uw eigen rekening. Verzendkosten die MadeByHellen heeft gemaakt voor het toesturen van uw bestelling, worden eveneens in mindering gebracht op het aankoopbedrag. Dit geldt ook voor bestellingen waar ‘gratis verzending’ van op toepassing was.________________________________________________________________________________________________________

Stay up-to-date, en volg ons ook op social media!

Mis geen enkel nieuwtje/winactie! De leukste en mooiste trends onder één klik.