Betalen


De betalingen in onze webshop worden verzorgd door Stichting Mollie Payments. Mollie is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige afhandeling van betalingen voor een groot aantal webshops. Uw online betaling zal verwerkt worden door ‘Stichting Mollie’. Stichting Mollie is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank.

Hieronder vindt u een korte uitleg over alle betaalmogelijkheden die wij aanbieden. Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk willen houden en sommige betaalmethoden aanzienlijk duurder zijn voor webshophouders dan andere, vragen wij voor sommige betaalmethoden een bijdrage in de kosten. Betalen met iDEAL en Bitcoin zijn gratis, maar u bent natuurlijk vrij om te kiezen.

U kunt uw betalingen via Stichting Mollie inzien bij https://www.mollie.com/nl/consumers

iDEALiDEAL is het online betaalsysteem ontwikkeld door de grootste banken in Nederland. Bankiert u bij één van de onderstaande banken dan kunt u betalen via iDEAL:
> ABN AMRO
> ASN Bank
> ING
> Knab
> Rabobank
> RegioBank
> SNS Bank
> Triodos Bank
> Van Lanschot Bankiers

U kunt met iDEAL direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving.

De voordelen:
> iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
> iDEAL is betalen via uw eigen internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
> Betalen met iDEAL kan direct, u hoeft zich niet te registreren of een account aan te maken.
> iDEAL is een direct betaalmethode. Als u op werkdagen voor 16:30 uur betaald, wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.

BitcoinBetalen is ook mogelijk met uw Bitcoin. Het bedrag wordt automatisch omgerekend naar de actuele koers en er worden geen kosten in rekening gebracht.

BancontactBancontact / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.
U kunt met Bancontact / Mister Cash direct uw aankopen betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

De voordelen van Bancontact / Mister Cash:
> De betaling wordt direct uitgevoerd.
> Groot bereik in België.
> Vertrouwde, veilige en gemakkelijke betaalmethode.

BelfiusVoor betalingen vanuit België kunt u gebruik maken van Belfius.

KBC/CBCVoor betalingen vanuit België kunt u gebruik maken van KBC / CBC.

SofortVoor betalingen vanuit Europa kunt u gebruik maken van Sofort.

PayPalU kunt bij MadeByHellen.com veilig betalen via Pay-Pal. Betaal met uw PayPal-account of gewoon met uw creditcard als u geen PayPal-account heeft.


MadeByHellen controleert een aantal keer per dag op binnen gekomen betalingen. Zodra uw betaling ontvangen is, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 1 werkdag.________________________________________________________________________________________________________

Stay up-to-date, en volg ons ook op social media!

Mis geen enkel nieuwtje/winactie! De leukste en mooiste trends onder één klik.