Intracommunautaire leveringen


Automatische BTW verlegging voor buitenlandse bedrijvenHeeft u een onderneming en bent u niet gevestigd in Nederland? Dan hoeft u geen BTW te betalen. MadeByHellen factureert 0% BTW indien uw bedrijf gevestigd is buiten Nederland en u in het bezit bent van een geldig BTW nummer voor het betreffende land. Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst voert u via de bestelprocedure het leveringsadres in. Afhankelijk van het gekozen land, verschijnt een invoerveld voor het BTW nummer (landen binnen de EU). Het BTW nummer wordt automatisch gecontroleerd. Houdt er rekening mee dat alleen de BTW verlegd wordt als een valide BTW nummer opgegeven wordt.

Particulieren buiten EuropaBent u een particulier buiten Europa? Dan hoeft u in dit geval nooit BTW te betalen over de producten bij MadeByHellen. Wanneer u in de bestelprocedure het betreffende land van de levering opgeeft, wordt automatisch de BTW verlegd.

BTW verlegging wordt automatisch toegepast tijdens de bestelprocedure.________________________________________________________________________________________________________

Stay up-to-date, en volg ons ook op social media!

Mis geen enkel nieuwtje/winactie! De leukste en mooiste trends onder één klik.